LJUDPRODUKTION

Egentligen skulle vi kunna erbjuda hur många tjänster som helst inom ljudproduktion, men vi har valt att fokusera på de områden vi tycker allra mest om. Folkmedia hjälper dig att förverkliga dina idéer inom Podcast, ljudbok, voice-over och radioreklam. Hos oss hittar du allt från vinylspelare och kassettband till den senaste digitala tekniken. Allt i en inbjudande miljö där tid och rum tycks stå still.

PODCAST

Driver du eller funderar du på att starta en podcast? Hos oss på Folkmedia finns lokalerna, utrustningen och kompetensen som får din Podcast att gå från en enkel vara på reahyllan till att bli en premiumprodukt i guldetui.

Vi kan helt enkelt Podcast!

LJUDBOK

Har du skrivit en bästsäljare? Hos oss på Folkmedia där du kan ta din bok till nästa nivå.

Människor är alltid på språng och många vill gärna kunna lyssna på din bok, därför erbjuder vi dig inspelning, klipp och mix i perfekt läsmiljö.

VOICE OVER

En bild säger mer än tusen ord brukar det heta. Ofta behövs det ändå en Voice Over som förklarar för tittarna vad som händer, har hänt eller kommer att hända.

Hos oss finns allt du behöver för att göra en professionell Voice Over-inspelning till ditt projekt.

REKLAM

Radioreklam är bland de mest effektiva sätten att sälja på och därför har vi på Folkmedia studerat extra noga hur vi får till det bästa ljudet för reklam i radio.

Hör av dig när det är dags att spela in din nästa reklamspott. Vi hjälper dig!

Hej Bruksbils logotyp

När grabbarna bakom Hej Bruksbil ska spela in sin podcast väljer de att göra det hos oss på Folkmedia. Vi står för lokaler, utrustning, inspelning klippning och mix.

HEJ BRUKSBIL, Podcast
Omslaget till Det här är en Svensk tiger av författaren Aron Flam.

Komikern, poddaren och författaren Aron Flams bok ”Det här är en svensk tiger” är inspelad hos oss på Folkmedia.

DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER, Ljudbok
Mäklarhusets logotyp

Mäklarhuset i Gävle har spelat in reklamspottar hos oss vid flera tillfällen, och då har vi på Folkmedia stått för inspelning, klippning och mix.

MÄKLARHUSET, Radioreklam
Antropocen Podcast omslag

Podcasten ”Antropocen” huserar hos Folkmedia under sina inspelningar. Där står vi för lokaler, utrustning, klippning och mix.

ANTROPOCEN, Podcast

När Strömbro IF behövde en reklamspott för sin hockeysektion åkte vi på Folkmedia självklart ut till dem på Testebovallen och hjälpa dem med inspelning, klippning och mix.

STRÖMBRO HC, Röstinspelning

Skicka ett mail till oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning efter just dina önskemål.

KONTAKTA OSS