VÅRA REFERENSER

Mäklarhusets logotyp

CASE
Radioreklam

KUND
Mäklarhuset i Gävle

Mäklarna på Mäklarhuset i Gävle har hälsat på oss flera gånger för att spela in reklamspottar för radio. Folkmedia har då stått för inspelning och mix.

Pastiller med Gefle IF's logotyp på

CASE
Produktfoto

KUND
Gefle IF fotboll

Vi på Folkmedia har haft nöjet att få fotografera Gefle IF fotboll’s profilmaterial för försäljning på webben. Folkmeda har stått för fotografering, färgkorrigering och redigering.

Omslaget till Det här är en Svensk tiger av författaren Aron Flam.

CASE
Ljudbok

KUND
Aron Flam & Samizdat Publishing

Komikern och poddaren Aron Flam släppte under 2019 boken ”Det här är en svensk tiger”. Ljudboksversionen är inspelad hos oss på Folkmedia.

Hej Bruksbils logotyp

CASE
Podcast

KUND
Hej Bruksbil

Den underhållande och faktatunga Podcasten ”Hej Bruksbil” spelas varje vecka in hos oss på Folkmedia, där står vi för utrustning, klippning och mix.

Antropocen Podcast omslag

CASE
Podcast

KUND
Antropocen

Den klimat och miljöcentrerade Podcasten ”Antropocen” spelas in, mixas och klipps hos oss på Folkmedia. Vi står även för utrustning.

CASE
Evenemangsfoto

KUND
DoSpace

När DoSpace skulle invigas i Gävle fick vi på Folkmedia nöjet att vara med och föreviga alla härliga ögonblick under kvällen. Vi stod för fotografering, färgkorrigering och redigering.

1989 Podcast logotyp

CASE
Podcast

KUND
1989

Podcasten 1989 handlar om hur det är att vara millennial i medelåldern. ”1989” spelas in, mixas och klipps hos oss på Folkmedia. Vi står även för utrustning.

Skicka ett mail till oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning efter just dina önskemål.

KONTAKTA OSS