FOTOGRAFI

Vi på Folkmedia har arbetat med fotografi sedan filmrullen fortfarande var aktuell och har byggt på vår kunskapsbank sedan dess. I dag arbetar vi helt digitalt med branschledande utrustning och levererar snabbt med hög kvalitet. Vi erbjuder dig som företagare tjänster inom både stillbildsfoto och rörlig bild och dig som fotograf en kreativ miljö att arbeta i, mitt i centrala Gävle.

PORTRÄTT

När det är dags för nya porträttbilder på personalen är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har många års erfarenhet av foto och kan erbjuda porträttfotografering både i våra egna lokaler i centrala Gävle eller på fält ute hos er.

PRODUKT

Har du tagit fram en ny, banbrytande produkt som du vill visa för världen? Vi hjälper dig att lyfta fram dina produkters bästa sidor, samt att anpassa dem för så väl sociala medier och webbshop som traditionella kataloger och tidningsannonser.

EVENEMANG

Människan är ingenting utan sina minnen, det är ett mantra vi brukar använda. Därför är det av största vikt att ditt evenemang förevigas med högkvalitativa foton och filmer.

Vi erbjuder en helhetslösning för alla typer av evenemang.

SPORT

I ur och skur finns vi där bredvid fotbollsplanen eller hockeyrinken. Vi brinner för föreningslivet och vi har lång erfarenhet av både matchbilder och lagfoto.

Kontakta oss för en helhetslösning som passar just er.

Skicka ett mail till oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning efter just dina önskemål.

KONTAKTA OSS